Avväxling i Bromma, Solna & Sundbyberg

Avväxling i Stockholm


Vi utför avväxlingar åt fastighetsägare i orter som till exempel Täby, Sollentuna och Danderyd. Du kan anlita oss för avväxlingar i villor, sommarstugor och fritidshus, butiks- och kontorslokaler och mer därtill. Kontakta oss inför en omfattande ombyggnation.

Ska du bygga ut?


Våra certifierade hantverkare kan hjälpa dig med allt från öppningar i träkonstruktioner till avväxling över fönster och avväxling av bärande väggar. Om du ska bygga ut eller bygga om på ett sätt som involverar att flytta väggarna så behöver detta göras med hänsyn till fastighetens bärande element.

Använd ROT-avdraget för avväxlingen på ditt hem


Om du ska bygga ut din bostad och anlitar oss för avväxling så kan du sänka kostnaden för vårt arbete med ROT. Som mest kan du få priset upp till 30 procent lägre. Läs mer om detta på Skatteverkets hemsida.

Hör av dig för att få en offert på avväxling


Vill du ha hjälp med avväxling i Stockholmsområden som exempelvis Järfälla, Sundbyberg eller Solna? Då är det oss du ska kontakta. Vi gör hembesök och inspekterar förutsättningarna för jobbet, när vi därefter vet lite mer återkommer vi till dig snarast möjligt med en offert som du får helt utan kostnad.

Kontakta NO 66 för fri offert


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *