Byggstädning Städfirma Bromma i Stockholm

Byggstädning Städfirma Bromma i Stockholm


Bygg- och renoveringsprojekt lämnar alltid efter sig bråte, damm och i vissa fall till och med skadliga ämnen. Vi är städfirman som kan hjälpa dig med detta. Vi grov- och finstädar och sanerar. Vi erbjuder våra tjänster till företag, BRF:er, privatpersoner och fastighetsägare. Oavsett om det handlat om ett stort eller litet byggprojekt återställer vi inomhus miljön och gör den ren, fräsch och säker.

Vi skapar ordning och reda efter byggprojektet


Vi har en klar och tydlig rutin som vi följer när vi städar efter byggprojekt. Vi utför alltid en grovstädning där vi tar hand om byggrester, frigör luften från eventuella skadliga partiklar med mera. Självklart sörjer vi för att allt forslas bort och tas om hand. Därefter utför vi finstäd, vilket i det här sammanhanget är lika med den typ av städning som normalt genomförs i samband exempelvis med en flytt.

Utnyttja våra städtjänster i hela Stockholmsområdet


Vi har byggstädat åt kunder över hela Stockholm. Bland annat i Vasastan, Enskede, Kungsholmen, Södermalm, Älvsjö och Nacka.

Behöver du hjälp med byggstäd? Kontakta oss


Hör gärna av dig till oss innan byggprojektet sätter igång så kan du vara säker på att vi dyker upp direkt efter slutfört projekt. Du får en offert helt utan kostnad.

Kontakta oss för fri offert


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *