Vattenskador i Bromma, Solna & Sundbyberg

Fuktskador i Stor-Stockholm


Har tvättmaskinen eller ett rör börjat läcka framme? Eller har ni hittar mögel i fönsterkarmen? Eller ännu värre kan vara en dold fuktskada som ni inte ens hittat än men känner lukten av. Oavsett vad så när fuktskadan är framme så kan det bli en dyr renovering. Vi har god erfarenhet av renovering i samband med fuktskador och hjälper er gärna med en kostnadsfri fuktanalys. 

Om ni misstänker att en fuktskada så rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss genom formuläret till höger så återkommer vi. 

Våra tjänster


 • Fuktanalys med modern utrustning
 • Renovering av fuktskador
 • Sanering av mögelskador
 • Installation av fuktmätare
 • Avfuktning av vattenskada

Vad orsakar fuktproblem?


Fuktskador uppstår framförallt i våtutrymmen och källare där det finns naturlig fukt.  Men fukt är något som vi människor brottats med sen stenåldern och först idag har vi börjat utveckla tätskikt och kemikalier som faktiskt skyddar oss mot utvändig fukt. Men idag har skyddet blivit så bra att ibland kan ha ett motverkande effekt då det håller fukten inne och ökar luftfuktigheten. 

Hur kan man förebygga fuktskador?


Då luftfuktigheten ökar är det absolut bästa bekämpningsmedlet för fuktskador är ett ordentligt ventilationssystem som hjälper till med att minske luftfuktigheten och få ut vätskan. Vi märker att majoriteten av våra kunder som haft mögelskador kommer från att deras ventilation antingen är för gammal eller inte fungerar ordentligt. 

Har läckskadan varit framme?


Men det finns även en till skada som kan förstöra alla fastigheter och det är när en läcka har varit framme. Detta är något som kan hända alla fastighetsägare och då behöver man först göra en avfuktning och sedan renovera fastigheten. Vi hjälper er gärna med detta. 

Kontakta en pålitlig rivningsfirma från Blackeberg


Du är varmt välkommen att kontakta oss om ni misstänker att ni utsatts för en fuktskada! Mejla oss på: rivning@rivare-stockholm.se eller kontakta oss i formuläret till höger för en kostnadsfri offert! 

Kontakta oss för fri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *