Golvrenovering i Bromma, Solna & Sundbyberg

Golv- & betongslipning i Stor-Stockholm


Ert golv utsätts dagligen för slitning av bildäck och kringående. Framförallt i garage eller i industrier där grus och kross följer med från fordon. NO 66 Rivarna i Stockholm AB är ett erfaret företag från Bromma som arbetar golvslipning- & avjämning med industriella och kommunala kunder i Stockholm med omnejd. 

Vill ni komma i kontakt med våra medarbetare så rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss genom formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra golvtjänster 


 • Golvslipning
 • Polering och ytbehandling av betonggolv
 • Fräsning av betongfundament 
 • Golvlackning
 • Golvavjämning
 • Industrispacklingar
 • Fallspacklingar
 • Golvbeläggning

Golvavjämning i Marieberg


Vad är golvavjämning? Det är en fråga vi ofta får och därför tänkte vi reda ut det. Egentligen är golvavjämning ett samlingsnamn för ett gäng olika produkter som som är till för att släta ut en yta så slätt som möjligt. För att göra detta använder man olika sammansättningar så som aluminat & portlandscement. Det är det vill säga en blanding av tillsatsmedel, sand och olika bindemedel beorende på ändamålet.  

Betongfräsning i Vasastan


Vi arbetar även med betongfräsning som används för att fräsa ut flera nivåer av ett golv. Framförallt när man har utfört en betongslipning kan ojämnheter uppstå i golvet och då kan fräsningen jämna ut det. Det är även till för att få bort ytbeläggningar som kan ha samlas under åren.  

Våra golvprojekt i Bromma


Vi utgår från vår hemmabas i Bromma och utfört flera golvprojekt i lokalområdet så som; Mariehäll, Bromma Kyrka, Bromma, Johannesfred, Flysta, Sundby, Riksby, Duvbo, Solvalla, Uddevalla, Norrmalm, Vasastan & Östermalm. 

Kontakta en redig golvfirma från Blackeberg


Du är varmt välkommen att kontakta oss för en seriös samarbetspartner byggbranschen! Mejla oss på: rivning@rivare-stockholm.se eller kontakta oss i formuläret till höger för en kostnadsfri offert! 

Kontakta NO 66 för fri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *