Golvslipning & Slipa Trägolv Städfirma Bromma i Stockholm

Golvslipning & Slipa Trägolv Städfirma i Bromma Stockholm


Vi är en golventreprenör med främst fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som samarbetspartners. Under vår tid i branschen har vi även hjälpt företag och privatpersoner att förnya deras golv. Oavsett om det handlar om sten-, trä- eller plastgolv kan vi hjälpa dig. Vi arbetar alltid mot målsättningen att påverka miljön i så liten utsträckning som möjligt.

Låt certifierade hantverkare slipa ditt golv


Vi erbjuder dammfri golvslipning vilket är bra både för hälsa och miljö. Våra maskiner slipar golvet samtidigt som de suger upp det resterande dammet. Vår specialitet är marmorgolv och andra typer av stengolv. Utöver det kan vi även utföra lackering av golv och golvunderhåll. Vi kan med andra ord erbjuda en helhetslösning som omfattar alla golv i din fastighet.

Kontakta din städfirma i Stockholm


Oavsett var i Stockholmstrakten du befinner dig kan vi hjälpa dig. Vi har vårt kontor i Stockholm men åker utan problem till exempelvis Liljeholmen, Hammarby Sjöstad, Gamla Stan, Värmdö, Saltsjöbaden eller Upplands Väsby.

Få en kostnadsfri offert för golvstäd – hör av dig till oss


Att boka oss för golvslipning eller annat underhåll av golv kräver inga förberedelser från din sida. Hör av dig och berätta vad du vill ha hjälp med – vi återkopplar med en gratis offert.

Kontakta oss för fri offert


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *