Industriborrning i Bromma, Solna & Sundbyberg

Håltagning & borrning i Stor-Stockholm


Letar ni efter en erfaren håltagare i Stockholm? NO 66 Rivarna i Stockholm AB är en väletablerad rivfirma med över 20 anställda som arbetar med allt inom håltagning av kommersiella, privata och industriella konstruktioner. Våra håltagare borrar och sågar i alla material så som armerad betong, granit, tegel och cement. 

Vill ni komma i kontakt med våra håltagare så rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss genom formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra håltagningstjänster 


 • Allt inom håltagning
 • Golv- & väggsågning
 • Kärnborrning
 • Vajersågning
 • Klingsågning
 • Rundvajersågning
 • Diamantsågning
 • Spårsågning 
 • Fräsning

Betongsågning som utförs av specialister


Håltagning är ett arbete som utförs av specialister som är utbilade för att arbeta med precision. Det är framförallt nödvändigt vid ombyggnader där man ska renovera ventilation, rör eller stammar och man behöver dra nya gångar. Det är även användbart vid nybyggnation av betongvalv där exempelvis fönster, dörrar eller hisschakt ska schaktas ut. 

Vi lägger stor kraft på sortering av rivningsavfall  som uppkommer vid håltagning och samarbetar därav med BigBag för att säkerställa minimal miljöpåverkan. 

Vilka är NO 66 Rivarna i Stockholm AB


Vi beslutade att etablera ett eget företag under 2014 efter förfrågningar och behov från våra befintliga uppdragsgivare och samarbetspartners. Idag har vi inom företaget 3 håltagare som jobbar nära med våra rivare. 

Alla våra anställda är försäkrade och innehar ID06 .

Håltagningar i Bromma med omnejd


Vi utgår från vår hemmabas i Bromma och utfört flera håltagningsprojekt i lokalområdet så som; Mariehäll, Bromma Kyrka, Bromma Blocks, Johannesfred, Flysta, Sundby, Riksby, Duvbo, Solvalla, Uddevalla, Norrmalm, Vasastan, Östermalm, Gamla Stan, Kungsholmen, Marieberg, Stadshagen och Södermalm.

Kontakta en seriös rivningsfirma idag från Blackeberg!


Du är varmt välkommen att kontakta oss för en seriös samarbetspartner inom rivningsbranschen! Mejla oss på: rivning@rivare-stockholm.se eller kontakta oss i formuläret till höger för en kostnadsfri offert! 

Kontakta NO 66 för fri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *