Hemstädning Städfirma Bromma i Stockholm

Hemstädning Städfirma Bromma i Stockholm


Vi är städbolaget som kan hjälpa dig spara tid i vardagen, efter eller inför flytten, för storstädningen eller efter renoveringsprojektet. Vi åtar oss både enstaka städuppdrag samt erbjuder städabonnemang. I vårt företag jobbar städare med yrkesstolthet som har många års erfarenhet. Det ger oss spetskompetens och en känsla för detaljer som många andra städbolag saknar.

Städtjänster som underlättar i vardagen, inför flytten med mera


Det är enkelt att anlita oss för städningen, det kräver inga förberedelser från din sida. Vi står för all utrustning så som moppar, dammsugare, trasor och rengöringsmedel. Om du anlitar oss för att städa i din bostad så kan du sänka kostnaden genom att utnyttja RUT-avdraget.

 • Flyttstädning
 • Storstädning
 • Regelbunden städning
 • Byggstädning
 • Kontorsstädning.

Professionell städning över ett stort område


Våra städtjänster kan utnyttjas av kunder över hela Stockholm. Detta inkluderar områden som Älta, Danderyd, Järfälla, Mälarhöjden, Solna och Bromma.

Vill du ha en gratis offert för städning? Kontakta oss!


Om du vill ha regelbunden hjälp med städning ser vi till att ditt hem i den utsträckning det är möjligt alltid tas om hand av samma städare. Kontakta oss, berätta om hur ditt städbehov ser ut så ger vi dig en kostnadsfri offert.

Kontakta oss för fri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *