Trapphusstädning Städfirma Bromma i Stockholm

Trapphusstädning Städfirma Bromma i Stockholm


Trapphus är miljöer som dagligen används av många. Det innebär att de snabbt samlar grus och annat som kommer utifrån, samtidigt är det viktigt att de är rena och fräscha för den allmänna trivselns skull.

Vi städar trapphus åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar


Bostadsrättsföreningar och fastighetsägare är välkomna att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket gör vi en bedömning av hur städbehovet ser ut i trapphuset. Våra mest förekommande rekommendationer är att trapphus bör städas en gång i veckan under vintertid och varannan vecka under vintertid.

Professionella städtjänster för hela Stockholm


Vi är stolta över att ha städare som jobbat under lång tid i vårt företag. Det ger oss nämligen den lilla extra nivån av service och kvalitet i utförandet. Bland våra många städuppdrag hittills har vi städat trapphus, lägenheter, tvättstugor och annat åt kunder i bland annat Huddinge, Vallentuna, Åkersberga, Saltsjö-Boo, Sigtuna och Östermalm.

Vill du ha hjälp med trappstäd? Hör av dig till oss


Det krävs inga förberedelser från er sida för att anlita oss för trappstäd. Vi tar med oss all utrustning som krävs som moppar, trasor, dammsugare, rengöringsmedel med mera. Kontakta oss så tar vi fram en städplan för trapphus, entréer och andra allmänna miljöer i din fastighet.

Kontakta oss för fri offert


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *