Totalrivning i Bromma, Solna & Sundbyberg

Tungrivning i Stor-Stockholm


Ska ni demolera eller riva en fastighet eller en industriell byggnation? NO 66 Rivarna i Stockholm AB är ett komplett rivningsföretag från Bromma som arbetar med tungrivning, demolering och selektiv rivning i hela Stockholmsregionen. Vi hjälper framförallt byggföretag, kommuner och fastighetsägare med totalrivning med större grävmaskiner och rivrobotar. 

Vill ni komma i kontakt med våra rivare så rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss genom formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra totalrivningstjänster


 • Tungrivning
 • Maskinrivning
 • Demolering av byggnader
 • Schaktning
 • Industriborrning
 • Håltagning av betongkonstruktioner
 • Rivning av betongbjälklag
 • Ombyggnadsrivning 

Maskiner & utrustning för demolering i Solvalla


För att lyckas med våra rivningsprojekt har vi med åren utvecklat en välfungerande maskinpark med modern utrustning som används dagligen. På grund av att våra projekt ser olika ut varje dag så kan vi använda vårt stora utbud av maskiner som anpassas efter nya arbeten. För våra grävmaskiner har vi både större och mindre som används vid demolering och bortforsling. 

Återvinning & grovsortering av rivmaterial


Vid varje rivarbete så uppkommer alltid rivmaterial av bl.a. betong, cement, asfalt, sten och järn. Då vi är ett miljövänligt företag ser vi till att arbeta med grovsortering så materialet kan återvinnas till byggsektorn. Bland annat kan vi genom krossning skapa stenkross som används överallt. 

Selektiv rivning i Bromma


Vi utgår från vår hemmabas i Bromma och utfört flera rivningsprojekt i lokalområdet så som; Mariehäll, Bromma Kyrka, Bromma Blocks, Johannesfred, Flysta, Sundby, Riksby, Duvbo, Solvalla, Uddevalla, Norrmalm, Vasastan, Östermalm, Gamla Stan, Kungsholmen, Marieberg, Stadshagen och Södermalm.

Kontakta en seriös rivningsfirma idag!


Du är varmt välkommen att kontakta oss för en seriös samarbetspartner inom rivningsbranschen! Mejla oss på: rivning@rivare-stockholm.se eller kontakta oss i formuläret till höger för en kostnadsfri offert! 

Kontakta NO 66 för fri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *