Uthyrning av containers i Bromma, Solna & Sundbyberg

Hyra container i Stor-Stockholm


Är ni en bostadsrättsförening som behöver en container inför er höst- eller vårstädning? Eller kanske är ni en privatperson eller byggföretag som är i igång med en renovering? Vi är ett fullständigt rivningsföretag från Bromma som erbjuder kompletta & specialanpassade containerlösningar till BRF:er, privatpersoner och byggföretag i Stockholm med omnejd. 

Vill ni komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss genom formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra containers-modeller


 • Förråd och fraktcontainer (dessa är standard containers som rymmer mellan 15-45 fot): 
 • Kyl och fryscontainer
 • Miljöcontainer
 • Stålbodar
 • WC-containers
 • Hyrmodeller för byggarbetsplatser

Hur mycket kostar det att hyra en container?


Vår vanligaste fråga vi får är hur mycket det kostar att hyra en container och det beror helt på situationen. Exempelvis hur länge du vill hyra och storleken på containern. Det brukar ungefär gå mellan 1500 – 8000 beroende på vad ni behöver. Vi erbjuder även att om ni endast hyr containern under 3 dagar så behöver ni inte betala dagshyra utan endast för utkörning och tömning. 

Om ni vill veta exakt rekommenderar vi att ni hör av er till oss i formuläret till höger. 

Containerlokal i Bromma


Vi utgår från vår hemmabas i Bromma och hyr ut containers i lokalområdet så som; Mariehäll, Bromma Kyrka, Bromma Blocks, Johannesfred, Flysta, Sundby, Riksby, Duvbo, Solvalla, Uddevalla, Norrmalm, Vasastan, Östermalm, Gamla Stan, Kungsholmen, Marieberg, Stadshagen och Södermalm.

Boka container i Blackeberg idag!


Du är varmt välkommen att kontakta oss för mera information om våra priser eller containermodeller. Mejla oss på: rivning@rivare-stockholm.se redan idag!

Kontakta oss för fri offert


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *