Söker rivare till rivningsfirma i Stor-Stockholm


Söker du jobb som rivare? Vi är ett komplett rivningsföretag som drivs av erfarna arbetsledare som har lång branscherfarenhet av alla vanligt förekommande rivningsarbeten i Stockholmsregionen. På grund av vår expansion söker vi nu idag att anställa nya rivare som vill hjälpa oss växa och åta fler rivuppdrag. 

Vi söker mellan 1-3 rivare som har dokumenterad arbetserfarenhet. Om du dessutom har sanerings cerfikat är det väldigt meriterande. 

Kvalifikationer & egenskaper


 • Meriterande om du kan bygg. 
 • Du är positiv och håller humöret uppe på jobbet.
 • Du har god social kompetens och arbetar bra i grupp. 
 • Du håller tider och ställer upp. 
 • Du kan arbeta helger. (Du får OB)
 • Du har B-Körkort så du kan åka ut till jobbet. Vi arbetar flera olika förorter i Stockholm där de kan vara svårt att komma ut kommunalt med arbetskläder. 
 • Meriterande om du har asbest & PCB Cerfikat. 
 • Talar svenska & engelska då vi tror på att bra kommunikation med svensk och engelsktalande personal är en viktig grundpelare varför bygg- och fastighetsföretag anlitar oss för smidig styrning och att hålla tidsplan

Dina arbetsuppgifter


Vi utför alla vanligt förekommande rivningsarbeten vid ROT-Projekt, kontorspassningar, lokalanpassningar, hyresgästanpassningar samt till stam-byten m.m. Därför kommer din arbetsplats vara väldigt varierande och du får lära sig nytt varje vecka. 

Vilka är vi


Vi beslutade att etablera ett eget företag under 2014 efter förfrågningar och behov från våra befintliga uppdragsgivare och samarbetspartners. Idag är vi ett 20-tal anställda och utför både mindre renoveringar till kontorsrivningar om 10,000 kvm. Alla våra anställda är försäkrade.

Info om tjänsten


Område: Mariehäll, Bromma Kyrka, Bromma Blocks, Johannesfred, Flysta, Sundby, Riksby, Kungsholmen, Marieberg, Stadshagen och Södermalm.
Tjänst: Rivare / rivningsarbetare
Typ av anställning: Tillsvidareanställd / heltid
Övrigt:  Lön enligt kollektivavtal, arbetskläder och skor. 
Hemsida: www.rivare-stockholm.se

Sök jobbet genom formuläret nedanför


  CV eller personligt brev

  Personligt brev eller övrigt