Söker rivare till rivningsfirma i Stor-Stockholm


Söker du jobb som rivare? NO 66 Rivarna i Stockholm AB är ett komplett rivningsföretag som drivs av erfarna arbetsledare som har lång branscherfarenhet av alla vanligt förekommande rivningsarbeten i Stockholmsregionen. På grund av vår expansion söker vi nu idag att anställa nya rivare som vill hjälpa oss växa och åta fler rivuppdrag. 

Vi söker mellan 1-3 rivare som har dokumenterad arbetserfarenhet. Om du dessutom har sanerings cerfikat är det väldigt meriterande. 

Kvalifikationer & egenskaper


 • Meriterande om du kan bygg. 
 • Du är positiv och håller humöret uppe på jobbet.
 • Du har god social kompetens och arbetar bra i grupp. 
 • Du håller tider och ställer upp. 
 • Du kan arbeta helger. (Du får OB)
 • Du har B-Körkort så du kan åka ut till jobbet. Vi arbetar flera olika förorter i Stockholm där de kan vara svårt att komma ut kommunalt med arbetskläder. 
 • Meriterande om du har asbest & PCB Cerfikat. 
 • Talar svenska & engelska då vi tror på att bra kommunikation med svensk och engelsktalande personal är en viktig grundpelare varför bygg- och fastighetsföretag anlitar oss för smidig styrning och att hålla tidsplan

Dina arbetsuppgifter


NO 66 Rivarna i Stockholm AB utför alla vanligt förekommande rivningsarbeten vid ROT-Projekt, kontorspassningar, lokalanpassningar, hyresgästanpassningar samt till stam-byten m.m. Därför kommer din arbetsplats vara väldigt varierande och du får lära sig nytt varje vecka. 

Vilka är NO66 Rivarna i Stockholm AB


Vi beslutade att etablera ett eget företag under 2014 efter förfrågningar och behov från våra befintliga uppdragsgivare och samarbetspartners. Idag är vi ett 20-tal anställda och utför både mindre renoveringar till kontorsrivningar om 10,000 kvm. Alla våra anställda är försäkrade.

Info om tjänsten


Område: Mariehäll, Bromma Kyrka, Bromma Blocks, Johannesfred, Flysta, Sundby, Riksby, Kungsholmen, Marieberg, Stadshagen och Södermalm.
Tjänst: Rivare / rivningsarbetare
Typ av anställning: Tillsvidareanställd / heltid
Övrigt:  Lön enligt kollektivavtal, arbetskläder och skor. 
Hemsida: www.rivare-stockholm.se

Sök jobbet genom formuläret nedanför


  CV eller personligt brev

  Personligt brev eller övrigt