Rivare från Bromma i Stockholm


Vi är ett nystartat rivningsföretag som drivs av erfarna arbetsledare som har lång branscherfarenhet av rivningsarbeten. Vi beslutade att etablera ett eget företag under 2014 efter förfrågningar och behov från våra befintliga uppdragsgivare och samarbetspartners. Idag är vi ett 20-tal anställda och utför både mindre renoveringar till kontorsrivningar om 10,000 kvm. Alla våra anställda är försäkrade.

Tjänster

 1. Tungrivning
 2. Lättrivning
 3. Golvslipning
 4. Håltagning & betongsågning
 5. VVS-Rivning
 6. Avväxling
 7. Asbestsanering
 8. Fuktskador & fuktanalys
 9. PCB-Sanering
 10. Hyra byggnadsställning
 11. Hyra container
 12. Transport av rivmaterial
 13. Hemstädning
 14. Trapphusstädning
 15. Byggstädning
 16. Golvslipning & Slipa Trägolv

Säkra rivningsarbeten i lokaler & bostäder


Vill ni komma i kontakt med våra rivare så rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss genom formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Rivning av gipsväggar 


Vi utgår från vår hemmabas i Bromma och utfört flera projekt i lokalområdet så som; Mariehäll, Bromma Kyrka, Bromma Blocks, Johannesfred, Ulvsunda, Bällsta, Flysta, Sundby, Riksby, Duvbo, Solvalla och Sundbyberg till Solna.

Allt inom Rivning i Stor-Stockholm


Vi utför alla vanligt förekommande rivningsarbeten vid ROT-Projekt, kontorspassningar, lokalanpassningar, hyresgästanpassningar samt till stambyten, avloppsrenoveringar m.m. Vi samarbetar med företag och fastighetsägare över hela Stor-Stockholm. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Kvalitet över kvantitet i Bromma


Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation på byggarbetsplatsen och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Bra kommunikation med svensktalande personal är en viktig grundpelare varför bygg- och fastighetsföretag anlitar oss för smidig styrning och att hålla tidsplan

Helhetsåtaganden inom lättrivning i Nacka


Vi utför helhetsåtaganden som riventreprenör till mindre renoveringar och lättrivningar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Ordning och Reda vid demolering


Vi lägger stor kraft på miljö, sortering av rivningsavfall och samarbetar därav med BigBag för att säkerställa minimal miljöpåverkan. En bra arbetsmiljön för oss är A och O, och genom att ha dammfällor och dammsugare på alla våra projekt för att hålla det så dammfritt och rent som möjligt under själva rivningstiden. Vi har kollektivavtal med byggnads, och alla anställda innehar ID06. Företaget innehar erforderliga entreprenadförsäkringar, god ekonomi med UC-brons kreditvärdighet, samt F-Skattsedel.

Kontakta en seriös rivningsfirma idag!


Du är varmt välkommen att kontakta oss för en seriös samarbetspartner inom rivningsbranschen!

Kontakta oss idag

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *